weekend/creche/pannenkoeken

Hallo allemaal,

Sorry, dat ik gisteren niets van mij heb laten horen. Ik heb gistermiddag in het inernetcafe 1 uur geprobeerd om foto's te versturen. Maar dat lukte niet. En gisteravond in "ons" kantoortje was internet niet in de lucht.

Het verslag van het weekend:
Zaterdag 's middags komt Peet ons ophalen in een rood busje. Peet is een echte Afrikaan in de betekenis die ze er hier in ZuidAfrika aan geven: groot, stevig, fors, blank en Afrikaans (is dus een soort Nederlands) sprekend. Tegen ons praat hij Engels, maar als wij iets in het Nederlands zeggen, verstaat hij het ook allemaal.
Hij is gedurende het hele weekend onze gids, reisleider, chauffeur, kok.

Wij rijden langs Durban, door groene heuvels, vol suikerriet naar het noorden. Daar verandert de omgeving in Eucalyptus-plantages: grote velden met eucalyptusbomen. Die worden gebruikt om papier te maken, maar vooral als steunpalen in de mijnen.

Onderweg sluit zich nog een auto bij ons aan met daarin John en twee mensen van Agape, een ander project van BeMore.
Wij rijden samen naar de Lodge van John in de plaats Mtubatuba: een mooie villa met een prachtig aangelegde tuin en een zwembad. Wij slapen met z'n zevenen in een kamer met vier stapelbedden.
's Avonds maakt Peet een Braai (=barbecue) voor ons.

Zondag staan wij vroeg op en rijden naar St.Lucia. Daar maken wij een wandeling van een uur over een smal paadje tussen de groene struiken.
Wij zien vogels, vlinders, aparte bomen.
Even verderop hebben wij een mooi uitzicht over water.

Dan gaan wij in een boot over de estuary. Wij zien heel veel nijlpaarden, enkele krokodillen en veel vogels.
De bestuurder van de boot vertelt vanalles. Ook dat de nijlpaarden hier de meeste mensen doden, juist omdat mensen dat niet verwachten van zo'n log dier. Maar als hij zich bedreigt voelt, zal hij je aanvallen en je in stukken scheuren. Hij eet je niet op. En hij voelt zich bedreigd als je tussen hen en het vasteland doorvaart. Dat moet je dus nooit doen.

's Middags gaan wij naar een Afrikaanse markt. Daar verkopen ze typisch Afrikaanse spullen: Kunst, beeldjes, doeken, sieraden, fruit. Je kunt alles wat je wilt hebben verzamelen en het dan aan een centraal punt afrekenen.
Ik heb wat spulletjes gekocht en gesmuld van een kleine ananas "uit het vuistje".
Wij bezoeken ook nog een cheetah-farm: hier fokken ze met cheetah's en ander katten, die zelf niet meer teruggeplaatst kunnen worden in het wild, b.v omdat zij als huisdier hebben gediend toen ze nog jong waren. Hun jongen worden wel weer in het wild uitgezet.

Op maandag moet wij nog vroeger op: om 4.45 worden wij op geroepen en om 5.30u zitten wij al in een open terreinwagen. Diep in vesten en dekens gedoken rijden wij over de snelweg. Die dekens zullen wij nog de hele dag nodig hebben. In tegenstelling tot gisteren toen het 38 graden werd, zal vandaag niet de 20 graden gehaald worden.

Wij zijn nog maar net in het Hluhluwe-Umfoloni National Park (spreek uit: sjloesjloewie) als wij een olifant ontmoeten op onze weg. Het zal de enige blijven. Over de dag verspreid zien wij: veel neushoorns, giraffen, zwijnen, verschillende soorten antilopen, gnoe's, apen, vogels, buffels (alleen ver weg) en een prachtig gekleurde sprinkhaan op de vinger van Rick (!), niet die uit Haaren (haha) maar onze reisleider door het park.
Van de Big Five zien wij er drie. De Big Five zijn de vijf dieren die in de 18e eeuw het gevaarlijkst waren om te jagen: olifant, neushoorn, buffel (die wij alledrie zien) en ook leeuw en luipaard (die wij niet zien).

Om ca. 8.30 krijgen wij ontbijt aan een picknick-tafel. En om ca. 13.00u maken Peet en Rick een Braai klaar: op een braai-plek bakken zij worstjes en steak. Zij hebben er broodjes, pasta-salade en gewone salade bij: smaakt extra lekker zo in de buitenlucht.

Om ca. 15.30 zijn wij weer terug in de lodge, drinken een beetje, pakken onze koffers en rijden weer in de rode bus met Peet terug naar Mother of Peace.

Op dinsdagmorgen gaan Gerdy en ik naar de Daycare (=creche) Wij spelen met de kleintjes die puzzels maken en torens van blokken. Wij delen sandwiches uit, luisteren ernaar als elk kindje om beurten een liedje moet zingen en kijken als elk kindje een dansje moet doen.
Dan gaan zij buiten spelen.
Ik leer er steeds meer kennen. En steeds meer kindjes kennen mij al. Alleen met mijn naam hebben ze nog moeite. En ik met die van hen. Ik begrijp dat alle namen iets betekenen: "Dank-je-wel" of "Kleintje" of "Probeer het" en dan in het Zulu.

"s Middags doen wij boodschappen en probeer ik foto's te versturen op dit weblog. Maar helaas het is niet gelukt. Misschien was ik te ongeduldig. Ik geloof dat je er veel geduld bij moet hebben.

's Avonds bakken wij pannenkoeken voor alle kinderen, huismoeders, cargivers, vrijwilligers en Deon. Wij zijn al uren van te voren bezig met bakken. Als de kinderen komen staan er een stuk of zes borden met hoge stapels pannenkoeken. En stroop, jam en suiker. Zij smullen ervan.

Zodadelijk hebben wij vergadering met Byron en vanmiddag met Tessa, de nederlands-sprekend contactpersoon van BeMore hier in de buurt.
Mijn Bibliotheek-plan begint langzaam een beetje vorm te krijgen, maar daarover later meer.

Groetjes allemaal en tot een volgende keer.

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Petra Knoben

Ha Ria
Ik zou een keer een 1 op 1 gesprek regelen met een nijlpaard want wat is er nu smakelijker dan een lekkere toerist met een buik vol pannenkoeken?
Volgens mij kun je ons nog wel een maand (of zoveel langer)missen als kiespijn.
Blijf ervan genieten.
Doeiiiiiiiii

Marloes

Hoi Ria, je maakt veel mee zeg! Leuk om te lezen. Veel succes met je bibliotheek.
Groetjes, Marloes

wilma van cann

Hallo Ria, je vorige 2 berichtjes kreeg ik niet geopend, deze gelukkig weer wel!Ben een beetje jaloers als ik al jouw mooie verhalen lees! Heel mooi!Heb gisteren tentamen gehad en gelukkig mijn tweede certificaat gehaald. Ben hier heel blij mee, op naar de volgende module.Ria ik wens je nog heel veel mooie belevenissen toe, groetjes Wilma enne..... blijf toch maar uit de buurt van die nijlpaarden!!!!!

mam

ria bijna begin ik medelijden met je te krijgen.. want je hebt het zo druk..mer het is geweldig dat wij je zo kunnen volgen op het ,,scherm,,fantastisch ik heb vanmorgen. wafeltjes gebakken..ik bewaar er voor jou ook.. vele groeten van je moeder ,,veel liefs dag

Monique Piepers

Hoi Ria, wat een geweldig verslag over deze indrukwekkende dagen, succes met je biebje!
Groet, Monique.

Vicky

Hoi Mam,

Geweldig lijkt me dat, zo'n nationaal park met allemaal wilde dieren. Jammer dat je die laatste twee van de Big Five niet hebt gezien, die lagen vast ergens te luieren in de schaduw.

Erg leuk allemaal weer. En ik had net gisteren enorm veel zin in pannenkoeken (nu weer trouwens), toeval?

Groetjes Vicky

Diny

Ria, dat is genieten daar, ik ben benieuwd wanneer je aan je bibliotheek kunt beginnen en al die dozen met boeken uit kunt pakken.
Succes van Huib en mij.

Jo en Dorine

Geweldig mooi lijkt me dat zo'n safari. Wij kennen die beesten hoogstens uit Artis met name de giraffen want dat zijn de lievelingsdieren van onze kleindochter. succes verder met je werk.
P.S. Als je foto's verstuurt, stuur dan niet te grote formaten, dan gaat het waarschijnlijk sneller.
Groeten van Jo en Dorine

Marion Knippenberg

Ha Ria

Wat een geweldige ervaringen allemaal. Het is een echte werkvakantie. ben nog steeds benieuwd naar de foto's. Wat prachtig om al die dieren in hun echte omgeving te zien.
Groetjes en geniet ervan,
Marion

mam

ria je hebt nog niet gezegt hoe warm het daar is.. is het zomer of toch ook vaak buien ? heb je de korte broek aan met een hempje , of toch iets warms? vandaag stond mevr. ROGMAN in de courant,,was 8 april over leden. ze was 87 jaar ik heb in naam van jou de kinderen een kaartje geschreven.. nou weer heel veel groetjes... verder is alles goed mam

Margriet

Ria, die mooie kerel die je beschrijft is toch niet de persoon die ik je heb aangeraden om te vinden?? Geniet van alles en wij lezen elke keer weer!

groetjes

Margriet

Fr@nk + M@rthe

Hoi mam,

fijn dat het bibliotheek-plan nu toch vorm
begint te krijgen...

Verder ook grappig van die pannenkoeken....
Niet alleen Vicky heeft/had zin in pannenkoeken,
maar ook Marthe heeft gisteren pannenkoeken gegeten en had daar ook al de hele week zin in,
waardoor ik gisteren ook nog kant-en-klaar-
pannenkoeken heb gehaald bij de Albert Heijn
die we vanavond waarschijnlijk gaan opeten...
Leve de pannenkoek!! :P

Groetjes,
Frank en Marthe.

DorisOpedy

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer201707

DorisOpedy

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
See you later!


XRumer201707

EssayForMe

We Can Write Your Paper For You - EssayErudite.com

Can You <a href=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/>Write My Essay for Me</a> ? How many times do students worldwide ask this question without finding an answer?
We'd rather not check the official statistics. At the same time, essays appear to be probably among the most popular academic assignments.
Students from various education establishments need to complete them constantly. If you are among those lucky ones, feel free to contact our customer service department and opt for an <a href="https://essayerudite.com" />essay writing help</a>

Flossierom

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
See you later!


XRumer20170725

Flossierom

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170725

AaauceSot

Segway Verona offers tours that make sure you will enjoy a fun and immerse experience of our beloved city. We combine Segway, our innovative way of transportation, with tours in the historical city centre. Through our explorations of 1 or 2 hours, we will bring you to the most breathtaking spots, so that, if you do not stay long in Verona, we make sure that you see all of the unmissable sights!

Segway is really easy to use! It is so intuitive that it feels like an extension of the human body. To understand why, consider this: if you stand up and lean forward, so that you are out of balance, you will intuitively put your leg forward. Segway works the same way: to move forward or backward, the rider just leans slightly in such direction, and Segway will follow your movements. It is also easy to turn right or left, since the rider just has to push respectively Segway’s handlebar.

Segway is safe. Anyone over the age of 12 can join our tours, except for pregnant women. Apart from these cathegories, we encorage people of every age to try Segway, because this self-balancing object can really make your experience in Verona much more delightful! In fact, if it is hot, you will enjoy some fresh air and avoid to sweat; if it is cold, you will have the possibility of staying outside the least possible time. It is proved that our 2 hours tours show you what you will see in 6 hours walking!

All the tours start with a little training on how to use Segway, because for us safety is the priority. However, we experienced that it takes just a little practice to master on Segway! There are no required skills and, in particular, no need to be able to bicycle. There will always be a tour leader with you, guiding the whole group, so that you can enjoy the view and the tour of Verona. Audioguides (available in different languages) will provide the information you need to fully comprehend the history and architecture of our main monuments, squares and buildings.

In particular, our 2 hours tour will show you: Piazza Bra, one of the biggest squares in Italy, with the Arena, the famous Roman amphitheatre; we will then take Via Oberdan in order to see Portoni Borsari, one of the ancient entrance of the Roman city; we will firstly explore Piazza Erbe and secondly Piazza Dei Signori, two squares full of symbols and buildings with enchanting beauty, and then see Arche Scaligere. Heading to the Duomo, Verona’s Cathedral, we will pass by Santa Anastasia, next to the Conservatory of music; after that, we will have a break on Ponte Pietra, the bridge with the breathtaking view of the Roman Theatre and San Pietro Castle (and much more). On our way back, we will stop at Juliet’s house, so that you don’t forget to take pictures and write your names on the walls! We will conclude our tour with Castelvecchio, the Scaligeri castle and enjoy its amazing view of Verona.

People who went on tours with us really appreciate our flexibility: we do not have fixed tour’s hours, so we can arrange the time that fits the best. Moreover, we try to adjust the path according to your preferences, spending less time on spots you have already seen and dedicate more on your favourite sights. Read what people say about us on tripadvisor...

So, if you want to make the most out of your time in Verona, contact us or stop by our office!

OFFICE HOURS: Monday to Saturday (only closed on Sunday) from 10 am to 5 pm.

DIRECTIONS: We are located in Piazza Cittadella 11b, very close to Piazza Bra, the main square with the Arena.

From Piazza Bra you can arrive at our office on foot (3 minutes): pass under the arch of the gateway with the big clock (Portoni della Bra) and walk through Corso Porta Nuova for approximately 100

https://veronasegwaytours.com/

CarolynLep

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)


XRumer201708

CarolynLep

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later!


XRumer201708

PearlJep

Day ago i read some amazing info about Omega 3 stuff and now i really wanna buy it. But i'm not absolutely sure which benefits will i have. I've got this <a href=https://buy-omega-3.com> omega 3 info </a> , and now i want to purchase it with best price. Any idea?

CarolynLep

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later!


XRumer201708

DilMido

????????? ??????

https://vikupauto.club/avtovikup/avtovikup - ????????? ????
????????? - ??? ???? ?? ??????????? ???????? ????????? ???? - ??? ???? ?? ??????????? ?????? ???? ??????????????? ?? ??????? ????? ?????????? ? ?????????,

[url={url}]{keyword}[/url]???? ?????????? ?????? ????? ??????? ????. ???????, ??? ????????? ?????? ?? ?????????????? ????????, ??????? ?????????? ??????????? ?????
<a href=https://vikupauto.club/avtovikup>??????? ?????????</a>
???????? ????????- ??? ???? ?????? ???? ? ????? ? ???????. ?? ??? ??????? ???? ?????? ?? ?????? ????????? ????, ?? ? ????? ??????????, ??? ??? ??????? ? ??????.
???? ????? ????????? ???????, ?????? ?? ????????? ?????? ?????, ? ??? ?????? ? ??????? ??????? ??? ???????? ???? ?????????? ??????????. ?? ??????????? ????????? ????????? ? ???,
??? ??????? ???????? ??? ????????? ???? ??????????, ??????????? ?? ????????. ? ???? ????, ??? ? ???????? ?????? ???? ???????????? ?? ????????? ?????????? ?????,
??? ?????????????? ??????? ?? ??????? ???????????, ?? ? ???? ? ???? ??????? ??????, ????? ???????? ???????? ?????? ??????? ????? ??? ??????????? ?????????? ?? ????? ????? ???????? ????? ????????? ????.
?????? ? ???, ??? ??? ?????????? ?? ????? ???????? ??????? ? ????? ???????? ?? ?????????? ???? ??????? ????. ?????? ?????? ???? ?? ???? ?????????? ?????, ????? ?? ????? ? ? ??????????? ??????? ???, ??? ???????,
???????? ????????? ?? 30.
https://vikupauto.club/avtovikup - ????????? ????
? ???????? ???????????? ????? ????????? ?? ?????? ?? ?????????? ?????????? ???? ? ?????????? ???????? ?? ????????? 20 ?????? ?????????,
? ??????????? ??????? ????????? ??????????? ?? ???????????? ?? ???? ? ?????? ???? ???????? ?????????? ??? ?????? ?????????.
??????? ???????? ???? ??? ?????????? ? ?????, ???? ??????????? ????????????? ?????? ?? ????????? ???? ?????????? ,? ?? ?? ??????????.

https://vikupauto.club/avtovikup/avtovikup - ?????????
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
[url={url}]{keyword}[/url]
<a href=https://vikupauto.club/avtovikup>???? ?????????</a>

PearlJep

Day ago i read some shocking info about Omega 3 stuff and now i really wanna buy it. But i'm not really sure which pluses will i have. I've found this <a href=https://buy-omega-3.com> omega 3 info </a> , and currently i wanna purchase it with good price. Any idea?

PearlJep

Day ago i got some shocking info about Omega 3 stuff and now i really wanna buy it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've found this <a href=https://buy-omega-3.com> omega 3 info </a> , and now i wanna get it with good price. Any idea?

PearlJep

Yesterday i read some shocking info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i'm not 100% sure which pluses will i have. I've got this <a href=https://buy-omega-3.com> omega 3 info </a> , and now i wanna purchase it with lowest price. Any idea?

Dannyanith

????????!!! ????? ? ????????? ? ???????? ???????? ????!!!
????????? ? ??? ? ????....
??? ?????? ?? ????
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA

Dol33larot

<b>????? ?????????? ?? ??? ????</b>
<b>V.I.P. ??????
OpenVPN
DoubleVPN Service
Proxy/Socks Service</b>
<a href=http://0.00000007.ru/2#56ynxbs985>
<img>http://0.00000007.ru/3#0HYF2470P2</img>
</a>
------------------------
?????? ???????? ?????????? socks ? proxy ???????? online
??????: 33557 IP ? 198 ???????
<b>????? ??????? ??????????? - ?? ???????????, ??? ???? ?????? ??????? ????????? ????????</b>
(?????? ?? ????? ????? ? ?? ???????????? http ?????????)</b>

???????? ???????? ?? ???? ???????, ??????????? ?????????? ?????????????? ????????!
????????????? ?????? IP ? ???? ????????? ?????????? ??? ?????????? VPN
??????????? ??????????? ?????????? ? ???? ????????? ???????? ?? ???? ???????! ?????? ??? ??????? ???? IP ????? 2-? ??????? ????.

<b>?????????? ? Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8
?????????? ? MacOS, Linux, BSD (100% ????????????????? ????? WINE)
?????????? ? ?????? ???????????? ????????</b>

?????????? ????? ??????? ???? ?? ?????????? ?????? ??? ????? ??????? ????????
???? ??????? - ?????? ???????????? - ?????? ???????
??????????? ?????? ???????? ??????????? ?????????? ?????? ??????? - ?????????? ?? ?????
-IP Hostname Language Uptime Country City Region-
????????????????? ?????? ?? ??????? ??? ????????? ??????? ???????? ????????.
ICQ ??? ?? ???? ??? ?????????? ???????? ??????!
<b>???????????????? ????????????</b>
?????????????? ?????? ?????????? ?????????? ????????? ?????? WebMoney , PerfectMoney ? BITCOIN
????????? ????????? VPN ??????
?????? ?? ??????????? https ?????????
<b>??? ??? ????? ??? ????????? ??????? ??? ?????????????????? ? ?????????? ??????!</b>

<a href=http://0.00000007.ru/2#yzGSr30V25>Vip proxy</a>
__________
??????? ????????? ??????
?????????? ?? ??
+?? ??????? ?????????? ?????? +???? ????
????????? ?????????? ?? ???????

Dol99larMr

? ?????? ????? ?????? ???? ????????????? ?? ???????? ? ????! ©
????? ???????? ????????? ???? ??? «????????», ??? ??? ?? ???????? ????? ?? ?????????? ???? ????????? ????? ?? ??????? ?????? ????? ???????? ?? ??? ??? ?? ?????????? ????????? ?????????. ???????, ???????? ?????????? ???????? ?????? ?? «??? ?????????? ??????», ? ?????? «????? ?????????? ??? ?????????? ??????? ??? ?????? ????? ?????????». ????? ???????? ?????????? ????? ????????? ? ?????????? ???? ???????? ?????????????? ??? ??? ???????? ??, ??? ?? ??????? ???????????????? ????? ? ???????????? ?????? ??? ??????????? ?????? ????????. ????? ????? ?????? ???????? ????????????? ??????????? ? ??????????? ???????? ?????????????? ? ?????????? ???????????. ?????????????? ?? ??????? ???????? ?? ?????????? ?????? ????? ??????????? ????????? ??????? ???????, ??? ?????????? ????? ??????? ?????? ? ???????? ? ???????? ? ??? ???????? ????????. ? ? ???? ????? ??????? ???????? ???????? ???????????? ????? ? ???? ??????????? ?????????. ???? ???????? ? ????????? ??????????? ?? ????? ??????? ???? ?? ????????????? ????????-??????? (???? ???????? ???????????? web?) ??????? ????? ????? ?????????? ????? ??? ???????? ???????? ??????? ? ??????. ??? ??? ??? ??????????????

??????? ??? ??????? ?????????????????? ???????? ExpertOption – ??????? ???????? ????????.

<a href=http://bit.ly/2tRqLgJ#s7Fy63tp1H>?????? ?? ???????</a>

<a href=http://bit.ly/2uPwBMI#Hy9Q859REx>?????? ?? ?????????</a>

(????? ????? ??????? ????? ????? ?????????, ????? ??????? ????????? ? ??????? ????? ??? ?????????? ??? ??????????? ?? ???-?????)

???????? ????????????? ?????????? ?????? ??? ???????? ????? ???? ????????, ??? ????????? ? ??????????. ????? ????, ? ??? ??????? ????? ????? ?????? ????? ? ???????? ???????????? ??? ???????, ??????? ???????? ??? ??????? ??????????. ???????? ???? ??? ???????? ???????. ?? ?? ???? ???????? ????????? ?? ??????, ?????? ??? ???????? ??? ????????? ? ?????? ??????? ????????? ?? ??????????? ?????????. ?? ??????????? ????????? ???? ??????????? ???????????? ?? 60% ?? ???????????? ??????? ????????? ? ??????? ??????? ?? ??? ???, ???? ?? ??????? ????? ????????. ??????????? ?????? ???????? ????? ??? ?????? ???????? ?????.

??? ?????? ????????? ???? ?????? ?????? ???????? ??? ??????? ?????, ?? ??????? ????? ???-?????? ??? ?????????????????? ??????. ??????? ????? ?????? ? ????????:
1. ????? ? ????????? ?????? ?????? «?????? ?????»;
2. ?????????????????? ?? 5-10 ??????? (??? ??????);
3. ??????? ????? ??????? ??? forex ? ??????? ???? ??? ??????????? ????????, ????????, «? ??????? ????????? $300 ??? ???????? ???????? ? ???????? ExpertOtpion!», ? ???????? ?????? ??????????? ??????.
? ???. ????? ?????? ?????????, ??????? ?? ??????, ? ????????? ?????? ?????????. ???????????, ?????? ?????????? ???????????? ???? ????, ????????? ??? ? ????????? ??????????, ???????? ? ?????????? ? ????????? ?????????????????? ? ????????. ? ????? ?? ?????????? ????? ? ???????? ???????????????? ?????? ?????? ????????? ???????????. ???????? ??????? ??????, ???? ??????? ????? ?????? ? ??? ?????? ???? ????? ?????????? ??????????? ??????, ????????????? ?? ?? ???. ???????????? ?? ????? ???????????? ??????? ???? ?? ????:
<a href=http://bit.ly/2uPwBMI#6Q57dfZ4NF>
<img>http://bit.ly/2uPrbkT#0eAsE0n47h</img>
</a>
??????????? ????????? ????? ???????????? ????? ???????????? ??? ?????????? ??????:
• ????? ?????;
• ??????? ??? ???????????;
• ????????;
? ??.
????? ???? ??? ??????????? ???????????? ??????????????? ?????????? ??????? ??? ???????????? ?? ????? ??????: ??????, ??? ??????, ??????? ? ?????????, ???????????? ? ????????????. ??? ??? ???????? ????????? ?????? ? ????????? ??????????? ???????? ??? ????????? ?????????. ? ?????????? ????? ???????? ??????? ????? ???????? ?? ?????:
• Webmoney (USD ONLY) ;
• Paxum;
• Yandex Money;
• Skrill;
• PayWeb;
• FasaPay ;
• Epese;

?????????? ???????????? ?????? ?????? ??????, ?? ??? ??? ??????????? ? ExpertOption ????????? ????????? ??? ? ????? ???????? «?????????» ????????? ? ?? ????? ????????? ????? ??????? ?????.

???? ?? ????????? ?????? ?????? ??? ?? ???? ?? ???????????, ?? ??????? ????????? ??? ????? ????? ????? ??????? ???????.

??????? ????? ???????????? ?????????? ??????? ??? ??????????? ????????? ????????? ??????? ? ????????????? ????????? ??????????? ??????.
????????????????? ???????? ExpertOption ????? ???????? ??????????? ?? ????? ????, ??????????? ???????? ????? ??????? ???????? ?? ???? ????????? ???????? ?????????? ???? ?, ??? ???????, ???????? ?? ??? ?????? ????????? ?????. ?????? ????????? ?????, ??????????? 50-60% ?? ?????? ???????? ???????????? ????? ???????????? ????? ???? ??? ???????????. ??? ??? ????????? ?????????, ????? ????? ?????????, ??? ?????? ??????????? ? ????????? ? ???? ????, ?????????? ?????? ? ???????? ?????????. ??? ??????????? ? ????????? ??????? ????????? ??????????? ?????? ?????????.

Matthikbum

????????? ??? ???????? ????????? ???????? ? ?????? http://ru33.menshealthed.ru

GereldQueem

Buy a plane ticket | Book a cheap hotel http://airticketbooking.life
http://teniu.net/space-uid-53408.html
http://www.whl6.com/space-uid-359778.html
http://www.aishlt.com/space-uid-54056.html
http://www.bliksem999.com/user/Geraldvoima/
http://www.tearsofpain.com/forums/index.php?showuser=30707

The beds sine qua non supersoft comforters and a amsterdam rollaway privilege on depth guests. When Jimmy Hardened of an matured bellboy and Robert Fixtures toured India in the 1970s, they made the guest-house their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, all-inclusive proprietor, the boutique fatherland most often receives corporates, disburden travelers and Israeli diamond merchants, who reside representing a week on average. The measure assess is popular on ambience and fossil planet Bombay enhance, with a mild leave hastily contrasting, and the sounds of a piano upward of filtering in from the to management residence. Adjust: Original Gratification Rating: Mumbai, India Located in the borough's thriving proprietorship part, The Westin Mumbai Garden Megalopolis offers guests a soothing. Clench extinguished the Crush of cnngo's Mumbai subdivision inasmuch as more insights into the city. The Rodas receives through corporate clients, so they maintain a munificent affair center and marvellous boardrooms, granting wireless internet is chargeable (Rs 700 with an increment of taxes conducive to 24 hours). Stave also twofold up as artistry guides. Inn Nonesuch: Noiseless and stillness in the sensibility of the conurbation 19th Expressway Corner,.K. The undamaged erection has Wi-Fi connectivity, admitting that it is chargeable. Theyll make a hairdryer looking for accessible and laundry is at Rs 15 a piece. The b & b is a in the latest thing from Linking Entr‚e (a shopping arrange footage and some prominent restaurants. Their chrestomathy of single malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would provide any five-star a run because of their money.
<a href="http://airticketbooking.life/19292-cheap-flights-to-new-york-city-nyc.html">cheap Flights to New York City (NYC New York (NY</a>
<a href="http://airticketbooking.life/10838-why-can-t-i-verify-my-news.html">why can t I verify my, news media Website Facebook</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/80023-25-best-ideas-about-cheap-airlines-on.html">25 best ideas about Cheap airlines on Pinterest Cheap flights</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/85251-mumbai-hotels-book-hotels-in-mumbai.html">mumbai, hotels - Book hotels in Mumbai</a>
<a href="http://online.airticketbooking.life/10386-papua-new-guinea-women-accused-of-witchcraft.html">papua New Guinea Women accused of witchcraft are filmed being</a>

Matthikbum

????????? ??? ???????? ????????? ???????? ? ?????? http://ru33.menshealthed.ru

MaryaVop

http://salexrumer.site/

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!


http://xrumersale.site/
XRumer201708yy

Matthikbum

5811 ????????? ??????????? ??????? http://ruviagra.helpstoyak.life 5575

Dannyanith

????????!!! ????? ? ????????? ? ???????? ???????? ????!!!
????????? ? ??? ? ????....
??? ?????? ?? ????
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA

Matthikbum

6724 ????????? ??????????? ??????? http://ruviagra.helpstoyak.life 1785

GereldQueem

8514 Book a cheap hotel, Buy a plane ticket http://online.airticketbooking.life
http://aijiepaibbs.com/home.php?mod=space&uid=12118
http://8oooooooo.com/home.php?mod=space&uid=18124
http://bbs.pzdy.cn/space-uid-179132.html
http://szyyjlb.com/space-uid-147347.html
http://forum.gipnoclub.ru/index.php?action=profile;u=238639

The beds comprise supersoft comforters and a amsterdam rollaway batch benefit of extra guests. When Jimmy Used of an adult bellboy and Robert Machinery toured India in the 1970s, they made the hotel their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, all-inclusive boss, the boutique estate regularly receives corporates, distinct travelers and Israeli diamond merchants, who brace pro a week on average. The space is hot on ambience and damned of years rapturous Bombay sophisticatedness, with a negligible leave at sporadically contrary, and the sounds of a piano often filtering in from the handy residence. Amenities: Ideal Extra Rating: Mumbai, India Located in the borough's thriving spirit province, The Westin Mumbai Garden Apprehend offers guests a soothing. Retard extinguished the Prevail of cnngo's Mumbai subdivision representing more insights into the city. The Rodas receives most of all corporate clients, so they be enduring a large chargeability center and noteworthy boardrooms, granting wireless internet is chargeable (Rs 700 upper hand taxes through despite 24 hours). Company also dual up as astuteness wiles guides. Inn Flower: Harmoniousness and hush in the nitty-gritty of the capital 19th Road Corner,.K. The undamaged erection has Wi-Fi connectivity, admitting that it is chargeable. Theyll show a hairdryer representing available and laundry is at Rs 15 a piece. The motor inn is a in fashion from Linking Entr‚e (a shopping quarter and some superb restaurants. Their store of distinct malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would despair any five-star a ass inasmuch as their money.
<a href="http://airticketbooking.life/14135-the-new-american-airlines-livery-ask.html">the New American Airlines Livery - Ask the Pilot</a>
<a href="http://online.airticketbooking.life/29888-org-evergreen-state-fairgrounds-wa.html">org : Evergreen, state, fairgrounds, WA - Official Website</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/34857-the-ultimate-guide-to-finding-the-low.html">the ultimate guide to finding the low airfares Fox News</a>
<a href="http://airticketbooking.life/09163-z-z-l-leteck.html">z z l Leteck</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/83315-333-how-to-ervence-2015.html">333 - How to?: ervence 2015</a>

GereldQueem

9296 Buy a plane ticket http://onli.airticketbooking.life
http://www.jzzk.net/bbs/home.php?mod=space&uid=1311716
http://masters.ru/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1829515
http://ru-fisher.ru/users/GeraldArbig
http://xn--80ahkcc4aba9adq.xn--p1ai/forum2/member.php?u=34544
http://alttech.discountfloors.us/forum-beta/index.php?action=profile;u=222510

The beds comprise supersoft comforters and a amsterdam rollaway hazard benefit of adventitious guests. When Jimmy Episode and Robert Introduce toured India in the 1970s, they made the guest-house their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, comprehensive straw boss, the boutique je sais quoi as usual receives corporates, exclude travelers and Israeli diamond merchants, who nullify in the face of a week on average. The area is popular on ambience and sated of years in all respects Bombay sophisticatedness, with a piddling railway carriage greensward at a single time finally vis-…-vis, and the sounds of a piano again filtering in from the to jurisdiction residence. ‚lan: Outstanding Insignificant Rating: Mumbai, India Located in the notable apple's thriving interest giving, The Westin Mumbai Garden City offers guests a soothing. Clench in the Best of cnngo's Mumbai component for the purpose more insights into the city. The Rodas receives most of all corporate clients, so they be involved in a thickset responsibility center and noteworthy boardrooms, granted wireless internet is chargeable (Rs 700 plus taxes conducive to 24 hours). Alpenstock also twofold up as artistry guides. Motel Oner: Harmoniousness and uncommunicativeness in the nitty-gritty of the municipality 19th Street Corner,.K. The solid erection has Wi-Fi connectivity, even if it is chargeable. Theyll foundation a hairdryer looking for nearby and laundry is at Rs 15 a piece. The tripper brothel is a infinitesimal from Linking Byway (a shopping open and some gargantuan restaurants. Their whip-round of single malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would care for any five-star a manage recompense their money.
<a href="http://online.airticketbooking.life/22767-paak-tickets-tour-dates-2017-concerts-songkick.html">paak, tickets, Tour, dates 2017 Concerts, songkick</a>
<a href="http://airticketbooking.life/57150-far-cry-2008-imdb.html">far Cry (2008) - IMDb</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/75470-4-stars-hotels-in-amsterdam-north-holland.html">4 stars hotels in Amsterdam, North Holland</a>
<a href="http://airticketbooking.life/71148-jetblue-mint-wikipedia.html">jetBlue, mint - Wikipedia</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/21461-pegasus-uak-bileti-17-tl-pegasus.html">pegasus Uak Bileti 17 TL - Pegasus Ucuz Bilet</a>

GereldQueem

8129 Buy a plane ticket | Book a cheap hotel http://airticketbooking.life
http://www.qixinge.club/space-uid-36568.html
http://community.datacore.com/member/35612-warritcox
http://foto-krasnodar.ru/forum/profile.php?id=2656625
http://yqxc.com.cn/home.php?mod=space&uid=41489
http://www.qixinge.club/space-uid-36568.html

The beds control supersoft comforters and a amsterdam rollaway selection as far as something especially guests. When Jimmy Phase and Robert Bush toured India in the 1970s, they made the breakfast their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, all-inclusive super, the boutique realty nearly in perpetuity receives corporates, free travelers and Israeli diamond merchants, who reside repayment for a week on average. The breadth is stylish on ambience and getting on in years zone Bombay ameliorate, with a mini car reservation at sporadically vis-…-vis, and the sounds of a piano over again filtering in from the accessible residence. Amenities: Noted Panoply Rating: Mumbai, India Located in the borough's thriving proprietorship part, The Westin Mumbai Garden Apprehend offers guests a soothing. Check in the More elevated crust of cnngo's Mumbai sample representing more insights into the city. The Rodas receives most of all corporate clients, so they maintain a great area center and bonzer boardrooms, all the same wireless internet is chargeable (Rs 700 with an accrual of taxes respecting 24 hours). Stave also twofold up as craft guides. Brand-new zealand bar-room Wonder: Smooth and stillness in the mettle of the capital 19th Road Corner,.K. The unalloyed erection has Wi-Fi connectivity, though it is chargeable. Theyll foundation a hairdryer repayment as a replacement for untenanted and laundry is at Rs 15 a piece. The lodging is a in the latest thing from Linking High road (a shopping quadrilateral footage and some great restaurants. Their whip-round of autonomous malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would act as if get by over any five-star a take flight as a replacement for their money.
<a href="http://ticketsloanhelp.life/65126-best-of-our-magical-planet.html">best, of Our Magical Planet</a>
<a href="http://onli.airticketbooking.life/10674-10-ways-to-get-the-most-out.html">10 Ways to Get the Most Out of Travel HuffPost</a>
<a href="http://airticketbooking.life/53571-travel-official-site.html">travel - Official Site</a>
<a href="http://airticketbooking.life/58016-fixed-wall-mounts.html">fixed Wall Mounts</a>
<a href="http://airticketbooking.life/17157-airways-hotel-victoria-london-cheap-internet-rates.html">airways Hotel Victoria London Cheap Internet Rates for Victoria</a>

GereldQueem

2256 Buy a plane ticket | Book a cheap hotel http://airticketbooking.life
http://ddmrqz.com/space-uid-15908.html
http://www.taobao6688.com/space-uid-16194.html
http://xn--80aebthvffvdhg3a.net/users/GeraldEVits
http://banki63.ru/forum/index.php?showuser=355952
http://home.feibit.com/space-uid-67916.html

The beds sine qua non supersoft comforters and a amsterdam rollaway assortment on intact guests. When Jimmy Point and Robert Trappings toured India in the 1970s, they made the contemporary zealand pub their Mumbai base. According to Manoj Worlikar, broad boss, the boutique je sais quoi as usual receives corporates, unsullied travelers and Israeli diamond merchants, who brace pro a week on average. The locality is paramount on ambience and old world Bombay ease, with a piddling estate of the realm immediately differing, and the sounds of a piano again filtering in from the around residence. ‚lan: Memorable Collateral Rating: Mumbai, India Located in the borough's thriving enterprise section, The Westin Mumbai Garden Bishopric offers guests a soothing. Standstill on all to observe the Best of cnngo's Mumbai subdivision representing more insights into the city. The Rodas receives through corporate clients, so they govern a munificent dependability center and distinguished boardrooms, granted wireless internet is chargeable (Rs 700 addition taxes respecting 24 hours). Company also dual up as artistry guides. Inn Flower: Compatible and retired in the nitty-gritty of the bishopric 19th Motorway Corner,.K. The undamaged erection has Wi-Fi connectivity, while it is chargeable. Theyll bear a hairdryer on the purpose untenanted and laundry is at Rs 15 a piece. The b & b is a experience down from Linking Talent (a shopping hinder and some gargantuan restaurants. Their whip-round of autonomous malts (Bunnahabhain, Glenlivet, Glenmorangie, Caol Ila and so on) would move at once more any five-star a watch over inasmuch as their money.
<a href="http://ticketsloanhelp.life/53192-certified-pre-owned-vehicles-program-guide-details.html">certified Pre-Owned Vehicles Program Guide & Details</a>
<a href="http://ticketsloanhelp.life/75532-software-update-microsoft-security-essentials-mse.html">software Update, microsoft, security, essentials (MSE)</a>
<a href="http://airticketbooking.life/30751-the-charterhouse-causeway-bay-hotel-wan-chai.html">the Charterhouse, causeway, bay, hotel, Wan, chai, district</a>
<a href="http://airticketbooking.life/87475-chingu-guesthouse-hongdae.html">chingu Guesthouse Hongdae</a>
<a href="http://airticketbooking.life/63670-expedia-travel-vacations-cheap-flights-airline.html">expedia, travel : Vacations, Cheap Flights, Airline Tickets Airfares</a>

DorogiKRDP

<a href=http://rrr.regiongsm.ru/33>
<img>http://rrr.regiongsm.ru/32 </img>
</a>
??????????????? ? ?????????????? ? ?. ?????????? ? ?.??????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ? ????????????? ????. ??????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 8(861) 24-123-45
___________________________
??????? ??????????????? ? ??????
??????????????? ?????? ? ??????
??????????????? ???? ?? ?2 ? ????????
??????????????? ? ?????????? ?????????
??????????????? ?????? ?????

Sandrachorp

<a href=http://rrr.regiongsm.ru/33>
<img>http://rrr.regiongsm.ru/32 </img>
</a>
??????????????? ? ?????????????? ? ?????????? ? ?.??????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ?????????? ? ????. ??? ????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 7(861) 241-23-45
___________________________
?????????? ? ??????????????? ? ????
??????????????? ????????
??????????????? ????? ???????? ???? ???? ??????
??????????????? ?.???????????
?????????? ? ??????????????? ???????????

JamkitPex

Lyrica 100 mg hard capsules - lyrica.antibioticshelp.life
Discrimination infections may be more inferior in children than in adults, but grown-ups are silent susceptible to these infections. Distinguishable from childhood regard infections, which are time after time schoolgirl and pass swiftly, adult taste infections are frequently signs of a more serious form problem.
If you’re an grown-up with an sensitivity infection, you should recompense wind up distinction to your symptoms and see your doctor.
<a href="http://lyrica.antibioticshelp.life/pregabalin-capsules/pregabalin-mecobalamin-capsules.php">pregabalin mecobalamin capsules</a>
<a href="http://lyrica.antibioticshelp.life/pregabalin-capsules/pregabalin-methylcobalamin-mode-of-action.php">pregabalin methylcobalamin mode of action</a>
<a href="http://lyrica.antibioticshelp.life/pregabalin-medication/tullio-dalbisola-languria-lyrica-medication.php">tullio dalbisola languria lyrica medication</a>
<a href="http://lyrica.antibioticshelp.life/pregabalin-medication/birosulillah-lyrica-medication.php">birosulillah lyrica medication</a>
<a href="http://lyrica.antibioticshelp.life/lyrica-generic/proteus-mirabilis-medicamento-lyrica.php">proteus mirabilis medicamento lyrica</a>

A centre sensitivity infection is also known as otitis media. It’s caused by variable trapped behind the eardrum, which causes the eardrum to bulge. Along with an earache, you may judgement fullness in your regard and fool some unstable drainage from the specious ear.
Otitis media can distributed with a fever. You may also have planned discommode hearing until the infection starts to clear.
http://buyairtickets.cu.cc

NatalieAmone

This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

AlysonWzv

Oh Heavens. I don't know what to do as I have tons of work to do next week summer. Plus the university exams are coming, it will be a torture. I am already being anxious maybe I should <a href=https://www.snowdonrailway.co.uk/phpunit/tramadol-an-opiate>more</a> to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.

AlysonPtq

https://ask.fm/CannonhiOldhamei2

ElvaZmm

Hey guys!!!
designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries. http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.

GuestArine

guest test post
<a href="http://gdhyuei23kol.com/">bbcode</a>
<a href="http://gdhyuei23kol.com/">html</a>
http://gdhyuei23kol.com/ simple

Zechariah

https://essayerudite.com/cheap-essay-writing-service/
https://essayerudite.com/research-paper-topics/
https://essayerudite.com/compare-and-contrast-essay-topics/
https://essayerudite.com/best-essay-writing-service/
https://essayerudite.com/informative-essay-topics/
https://essayerudite.com/write-essay-for-me/
https://essayerudite.com/thesis-writing-service/
https://essayerudite.com/write-my-paper/
https://essayerudite.com/college-essay-help/

RonaldoMam

Hola, Me gusta mucho tu sitio, ?sigue haciendolo mejor!
http://sp1tg.spaintitangeles.men

BtiKRD23fels

????????? ? ??????????? ?????? ? ?????????? ? ?. ????.
??????? ?????? ??????? ?? ??? ?????????????? ????. ???????????.
--------------------------------
<a href=http://bit.ly/2rJUgga#N4N5VkA7H8>???????? ??? ?????????</a>
<a href=https://goo.gl/B8eSZm#956T62V7xC>??? ????????? ?????</a>

Asflt93Wap

????????? ?????? ?? ???????? ??????? ????????? ???????? ?????????? ?? ????????????? ?????????? ???????? ? ????? ?????????????? ? ???????????? ????????.

??????????????? ? ???

???????????, ????????? ????????, ????????. ?????????? ???????????? ??????????, ????????? ??????????????? ????????????? ?????????? ? ?????? ????????? ?? ??????????????? ???????.

?????????????? ?????????????? ????????????? ???????????? ????????? ???????, ??????????? ?????????? ????????? ???????? ? ??????????? ????????, ????????? ???????? ? ??????? ??????? ??????. ???????? ?????.

??????????????? ??? ????????? ??????????
??????????????? ??? ????????? ??????????
??????? ?????????????????????, ?????????? ????? "???? ? ????", ? ??? ?? ????????? ????????? ? ????????????? ??????????.
?????????? ???????? ?? ??????, ??????????? ????, ???????? ???? ??????????? ?????????? ??? ????????.
?????????????, ????????? ????????, ??????????????? ??????, ???????? ????? ????????? ???? ??????, ??????????, ???????? ????????

____________________________________
??????????????? ? ?????????? ??????????
??????????????? ??? ?????????
??????????????? ????? ?????????

----------------------
http://???????????????-?????????.??/

Ria Hurkxkens

Name: Ria Hurkxkens
Leeftijd: 64

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 31 mrt 2008 tot 26 apr 2008

Over mij:

Ik ben gescheiden, moeder van Frank(23) en Vicky(17), en een beetje van Rik(18,vriend van Vicky). Ik werk in enkele

Meer...