Film We are together

Heeft iemand gisteravond laat de film We are together gezien op Nederland 2? Die gaat over Slindile, een meisje van 12, dat met de meeste van haar broers en zussen en met andere kinderen in weeshuis Agape, ook in de buurt van Durban, woont. Zij zingen heel veel, heel graag en heel goed.
In de film zie je hun dagelijkse leven (waar AIDS heel dichtbij is), maar ook hoe ze met muziek bezig zijn en er zelfs een CD van wordt gemaakt. Een heel mooie, ontroerende film. En wat een stemmen hebben die kinderen!!
Het wordt er niet in vermeld, maar Agape is ook een project waar BeMore vrijwilligers naar stuurt. Ik had daar in eerste instantie naar toe gewild, maar ze zaten al vol in april/mei van dit jaar.

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Gertie

Jammer,niet gezien...

atie van Kleef

Hoi Ria.
Ik begrijp dat jij ook zondag met dezelfde lijnen vliegt als wij(Monique en Marielle)Fijn dat we met vieren gaan ,ik verheug me op de kennismaking met jou. Groetjes

wilma van cann

Helaas, niet gezien, heb naar das Boot gekeken ook een hele mooie film! Een hele goede en veilige reis gewenst! Groetjes Wilma en Lieke.en van Will die staat nu naast mij.

Wilma (ex-vrijwilligster MOP)

Hoi Ria,

Ik heb ook gekeken naar We are together gisteren, geweldige kids he! Ik ben vorige maand bij Mother of Peace geweest en heb een fantastische tijd gehad. Ik volg alle ontwikkelingen vanuit Nederland nog op de voet dus ga jouw weblog zeker lezen. Ik wens je alvast een hele goede reis en ontzettend veel plezier met de kids! Groeten Wilma van Wijnaarden

Ria Hurkxkens

Name: Ria Hurkxkens
Leeftijd: 63

Was vrijwilliger bij Mother of Peace van 31 mrt 2008 tot 26 apr 2008

Over mij:

Ik ben gescheiden, moeder van Frank(23) en Vicky(17), en een beetje van Rik(18,vriend van Vicky). Ik werk in enkele

Meer...